biserica.org:compendium:articole:viata crestina:no 4-6/2006: Vizita la Los Angeles a dlui Secretar de Stat Mihai Gheorghiu



VIZITA LA LOS ANGELES A DOMNULUI SECRETAR DE STAT MIHAI GHEORGHIU

de consul general Catalin Ghenea

 

VIZITA LA LOS ANGELES A DOMNULUI

SECRETAR DE STAT MIHAI GHEORGHIU

 

Secretar de Stat, coordonatorul Departamentului pentru relaţiile cu românii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

02 - 03 Iunie 2006

Imi face o deosebita placere sa va adresez invitatia de a participa la o masa rotunda, prilejuita de vizita la Los Angeles a unei delegatii a Departamentului pentru Relatii cu Romanii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, condusa de domnul Mihai Gheorghiu, secretar de stat, coordonatorul Departamentului.

 

Cu acest prilej veti avea posibilitatea sa va informati asupra prioritatilor politicii externe a Romaniei, precum si asupra politicii in domeniul relatiilor cu comunitatile romanesti din strainatate, inclusiv modalitati de finantare a unor proiecte. Pentru informatii suplimentare privind Departamentul si domnul secretar de stat Mihai Gheorghiu, puteti aceesa urmatoarele link-uri:

Intalnirea se va desfasura: Vineri 02 iunie 2006, la orele 18:30 pm, la sediul Consulatului General al Romaniei la Los Angeles, 11766 Wilshire Blvd. Suite 560, Los Angeles, CA 90025.

 

Avand in vedere capacitatea spatiului, care limiteaza numarul de participanti, va rog sa confirmati participarea dumneavoastra, pana miercuri 31 mai 2006 , la E-mail: consulat@consulateromania.net , precizand, totodata, subiecte pe care dumneavoastra doriti sa le abordati in cadrul intalnirii. Catalin Ghenea Consul General

 

În timpul prezenţei sale scurte, în Sudul Californiei, dl Secretar de Stat va vizita (între alte obiective), şi va întâlni pe părintele paroh, protopopul Constantin Alecse (la oficiul parohial), şi reprezentanţii comunităţii ortodoxe romane "Sfanta Treime", din Sudul Californiei, ca să afle - direct, şi de la sursă - greutăţile prin care trece o comunitate religioasă minoritară - aflată astăzi într-un proces amplu si anevoios - de a obţine aprobările civice de a-şi construi o nouă biserica în marea metropolă a îngerilor Californiei, Los Angeles.

 

De asemenea, exista posibilitatea sa va intalniti si sa discutati cu domnul secretar de stat Mihai Gheorghiu la “Banchetul de Gala” organizat cu ocazia Aniversarii a 80 de ani de la infiintarea Societatii Viitorul Roman, Sambata 3 iunie 2006, la orele 18:00pm, la Marriott Downtown Hotel (detalii la 323 254 3886 sau 626 359 0730).

Adaptare de pe siteul oficial al Consulatului Român din Los Angeles. California

Sursa de Informatii:

Consulatul General al României
Adresa: 11766 Wilshire Blvd. 560,
Los Angeles, CA, 90025
Telefon: 001-310-444.00.43
Fax: 001-310-445.00.43
Sit web: http://www.consulateromania.net
E-mail: consulat@consulateromania.net
Consul General: Dl. Mircea Catalin GHENEA

Sursa

 

Înapoi la "Viata Crestina"

Viaţa Creştină - alegeţi versiunea dorită