biserica.org:compendium:articole:viata crestina:10-12/2006/Teologi şi Slujitori care ne-au vizitat biserica


 

Teologi şi slujitori care ne-au vizitat biserica

 

Februarie 12: Pr. Aurel Misca, din Turda

August 27: Pr. Dumitru Ilies (Orange County)

August 27: Teologul Ion Ristea (din Romania)

Noiembrie 26: Teologul Constantin Condurache si colegul sau Ioan (din Chicago)

Decembrie 16: Grupul coral "Ars Carminis" dela Facultatea de Teologie din Bucuresti

 

GRUPUL CORAL TEOLOGIC: “Ars Carminis”
Facultatea de Teologie Ortodoxa "Patriarhul Iustinian Marina"
Bucuresti, Romania

Grupul coral "Ars Carminis", dirijat de Siluan Eloi, a fost infiintat in anul 2002, sub indrumarea Preotului Profesor Doctor Stelian Ionascu. In anul 2002, a obtinut premiul I,(unu) la Olimpiada nationala de Muzica de la Piatra Neamt in luna martie, 2003; a reprezentat Biserica Ortodoxa Romana in tabara crestina "FRIEDENSGRUND" in Belarus(2002) si Polonia(2004).

Membrii grupului coral sunt instruiti cu maiestrie in ale muzicii de Pr. Prof. Dr. Stelian Ionascu, activeaza in corul barbatesc ortodox "TE DEUM LAUDAMUS", toti au terminat SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX DIN BUCURESTI si sunt studenti la FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXA "PATRIARHUL IUSTINIAN MARINA" DIN BUCURESTI.

Grupul coral "ARS CARMINIS" a reusit sa puna pe CD aproape 60 de piese religioase, Colinde de Craciun, cantari din Postul mare si de Sfintele Pasti din repertoriul romanesc si universal.

In anul 2002, grupul a efectuat primul turneu in S.U.A. In aprilie 2006, grupul coral “Ars Carminis” a efectuat al doilea turneu in S.U.A. participind si la sfintirea bisericii Sfanta Maria din Portland, Oregon.
Apăsaţi aici pentru mai multe detalii.


 

Photo-albums 2006

 

Viaţa Creştină - alegeţi versiunea dorită