biserica.org:compendium:articole:viata crestina:2007:No X:activ-dec.htm


 

Activitati traditionale de Craciun

      Bake & Boutique Sale

Doamnele Reuniunii au placerea a anunta si a va invita Duminica 23 decembrie, dupa Sf. Liturghie, la un Bake si Boutique Sale, unul din proiectele anuale ale Auxiliarei.
De asemenea, sunteti invitati a contribui, dupa posibilitate, fie cu preparate culinare, fie cu obiecte de artizanat, si decoratii de Craciun, la numita activitate.

Brad de Craciun

 

Facem si anul acesta apel la enoriasii bisericii de a gasi un donator al bradului de craciun, si un grup de voluntari decoratori. Luati legatura, va rugam, cu oficiul parohial.

Cârnati de casa si sarmale romanesti

Deliciosii cârnati de casa, si sarmalele romanesti, proaspeti, pregatiti de harnicele noastre gospodine, va asteapta de dupa data de 15 Decembrie , si pâna la Boboteaza. Va sfatuim sa va grabiti fiindca lozinca noua a gospodinelor este "first come, first serve". Pentru aranjamente, puteti sa sunati la doamna Jetta Jercan, presedinta Reuniunii (323) 664-0094, la dna Nastaca Cociuban, administratoarea bisericii (323) 309-5833

Plicuri de Craciun

Dragostea Dvoastra fata de Pruncul Iisus, nascut în saraca pestera a Betleemului acum 2000 de ani, o puteti dovedi printr-un "dar" (adus atunci de magi si închinaciunea pastorilor), anume o donatie financiara catre Sfânta noastra biserica, prin intermediul plicului de Craciun capsat în prezenta revista, si participarea dumneavoastra, alaturi de întreaga familie, la divinele Slujbe din Ziua Craciunului, si celelalte 3 zile urmatoare, pâna la praznuirea Sfântului Stefan. În anticipatie, Va multumim!

 

Viaţa Creştină - alegeţi versiunea dorită