biserica.org:compendium:articole:viata crestina:2007:No X:vin-colindatori.htm


 

Stiri comunitare de Craciun

   Iata, Vin Colindatorii

Din An în An sosesc la geam, aducându-va mesajul Nasterii Domnului Hristos, colindatorii parohiei noastre. Anul acesta se va începe colindatul din ziua de miercuri 19 decembrie. Fiti primitori si generosi, asa cum au fost parintii, mosii si stramosii nostri. Donatiile dumneavoastre merg la Sfânta Biserica. Avem nevoie de voluntari.

Program de Colinzi în Ziua de Craciun

Apasati aici, sau pe dradut, a primi mesajul de Craciun

Nu uitati traditionalul Program de Colinzi Românesti si Americane pe care îl vom prezenta, chiar în ziua de Craciun, Marti 25 Decembrie 2007, la orele 12:00 pm., imediat dupa Sfânta Liturghie, in sala mare parohiale. Ca si'n anii precedenti, ipodiaconul Gabriel Vamvulescu va prezenta un program, asa dupa cum dumnealui stie s'o faca. Va rugam sa va planuiti participarea.

Un potlac se va servi înaintea programului. De aceea, rugam ca fiecare sa aduca câte un platou de mâncare, sa putem binecuvânta trupurile dumneavoastra postitoare cu mâncare "de frupt", înaintea programului.

Slujbe Zilnice de la Craciun la Sf. Stefan

Notati-Va calendarul, si nu pierdeti ocazia a va cumineca zilnic, incepand cu ajunul Craciunului (Duminica 23 Decembrie, in Ziua de Craciun, Marti 25 Decembrie, si urmatoarele 2 zile pana la Sfântul Stefan (26 si 27 Decembrie), cu sfintele Taine ale Domnului Iisus Hristos, în cadrul Sfintelor Liturghii oficiate zilnic, dela orele 10:00 am. Nu va fi nevoie sa postiti în aceasta perioada de dupa Craciun. Doamne, ce binecuvântare!…

Pledge/Membrie 2007
(un apel fierbinte, de la suflet)

Nu uitati. Bisericile se întretin numai, si numai din minusculele donatii pe care dumneavoastra le faceti. Guvernul nu ajuta cu nimic (astazi, întelegem noi, nici chiar în România). Episcopia nu numai ca nu ajuta financiar, ci ea însasi se întretine din donatiile noastre. $ 60.00 dolari din donatiile dumneavoastre catre parohie îi trimitem anual la episcopie. Pentru cei cca 200 de membri, noi trebuie sa platim la Episcopie între $ 12,500. Fara contributiile d-voastre, noi nu putem sa ne întretinem, si nici nu vom putea ajuta Episcopia. Si iarasi, nu uitati ca noi, la "Sfânta Treime", suntem quotati a fi una dintre cele 10 mari parohii ale Episcopiei. Daca noi nu ajutam, atunci cine ar potea sa contribuie!!!???.

Implorandu-Va, asteptam donatiile d-Voastre de membrie/fagaduinte/donatii.

Comitetul de Nominare

Pentru alegerea membrilor consiliului parohial pe 2008, un comitet de 4 persoane accepta "intentiile dvoastre" de a selecta cei mai calificati membri ai consiliului parohial: p.c.pr. Constantin Alecse, dna Livia Literat, dl Constantin Jercan si dl Vasile Rotaru. În eventualitatea ca doriti a fi unul dintre cei 30 de candidati ai consiliului parohial pentru 2008, va rugam sa dati de stire unuia dintre membrii comitetului de nominare.

Calendare Românesti de Perete pe 2008

Calendarele românesti de perete pe 2008, vor fi gata de distribuire dela Epitropia parohiala, in jurul Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului, Craciunul 2007. Adresati-va, va rugam, dlui Vasile Rotaru, Epitrop I, al Bisericii.

Plicuri de Pledge/Fagaduinte pe 2008

Ne-au sosit deja pachetele de plicuri de "pledge/fagaduinte 2008" - în prezent în posesia epitropilor bisericii. Nu ocoliti Epitropia. Donatiile, insotite de celelalte fapte bune, sunt singura noastra comoara ce o luam cu noi in viata de dincolo.

Boboteaza 2008

Suntem chemati cu totii sa ne sfintim (sanctificam) viata noastra, casele noastre, la praznicul Botezului Domnului nostru Iisus Hristos. Biserica face aceasta de 2000 de ani. Nu uitati sa-l invitati pe preotul D-Voastra a va sfinti casele la Boboteaza anului 2008.

 

Viaţa Creştină - alegeţi versiunea dorită