LUCEAFARUL ROMANESC

WHO'S WHO DIVISION

1839 Lincoln Ave., Suite 16, Montreal, Que., H3H 1 Ha, Canada

Tel.: (514) 934-04a0 + Fax: (514) 933-3903 +

E-mail: luceafar@colba.net

23 februarie 2001
Stimate Domn / Doamna,
Intrucat contractul de publicare semnat de "Luceaf6rul" cu Guvernul Romainiei nu a fost onorat, am hotarit sa tipcirim volumul "Romanii din America - 500 personalitati romanesti din S.U.A. si Canada" la Montreal, intr-un tiraj mai redus, pentru a avea posibilitatea de a opera ultimele corecturi dar mai ales pentru a ne putea tine promisiunea fata de cei care au sprijinit acest proiect.

Din pacate, tiparirea cartii in Canada fiind mai costisitoare, costul pe volum este de US$100 + $10 expedierea cartii.

Versiunea finala a acestui volum, intr-un tiraj mai mare, va fi tiparita peste cateva luni, dupa ce vom primi eventualele corecturi. Va rugam sa cititi pagina dvs. si sa ne dati avizul final. In cazul tuturor lucrarilor de referinta care implica un volum imens de lucru, se percepe o taxa de inscriere. Noi nu am perceput aceasta taxa. Cu toate acestea, avem nevoie de sprijinul dvs financiar pentru acoperirea cheltuielilor, care se ridica la mai multe zeci de mii de dolari. Avand convingerea ca veti aprecia conditiile tehnice de editare ale volumului, lasam la aprecierea dvs. suma cu care doriti sa contribuiti la realizarea acestei unice lucrari de referinta.

Avem in pregatire pentru tipar si versiunea in limba engleza a acestui volum. Daca nu aveti posibilitatea sa ne trimiteli traducerea in engleza a textului dvs., va rugam sa ne informati si vom apela la serviciile unui traducator.

Va rugam sa faceti cecul pe numele Dan Fornade (US$ 110 + eventuala donatie). Daca ne-ati trimis deja cecul, va rugam sa primiti multumirile noastre. Dorim sa subliniem ca, intrucat singurul criteriu potrivit caruia ati fost selectionat pentru includerea in aceasta lucrare enciclopedica a fost cel de ordin valoric, donatia nu este obligatorie. Pentru a contribui la raspandirea cartii, la cerere, va putem trimite un al doilea volum - cel actualizat - pentru un prieten sau o biblioteca din America ori Romania. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati. Multumim pentru colaborare.

Cu cele mai alese sentiments,

Prof. Dan Fornade

1839 Lincoln Ave. Suite 16

Montreal, Que, H3H 1HA,Canada

Tel: (514) 934-04a0

Fax: (514) 933-3903

E-mail: luceafar@colba.net